Et unikt løft for livskvaliteten

av Jørn Wad

-Villaheiser fra TKS er designet med ditt hjem i tankene. Vi forstår at hvert enkelt hjem er unikt. Derfor er det også viktig for oss at heisene blir elegante, og at de glir inn som en del av helheten i hjemmet ditt.

-Vårt produktspekter rekker fra enkle løfteinnretninger som håndterer alt fra et trappetrinn til avanserte heisløsninger på 8-10 etasjer. Vi hjelper deg med å finne den mest praktiske, effektive og økonomiske løsningen for ditt behov, sier salg- og markedsleder i TKS Heis AS, Håkon Undheim.

Villaheis er TKS sitt satsingsområde for deg som ønsker heisløsning til egen bolig. TKS Heis har et bredt produktspekter av løfteinnretninger av alle typer for å gi bedre tilgjengelighet, både i offentlige og i private bygg.

Et lekkert og praktisk møbel

Det er lett å snakke om fordelene med Villaheis. Men ord alene forteller bare halve sannheten. Like viktig er det visuelle inntrykket – først når du ser løsningene, skjønner du hvor mange muligheter som finnes.

-Villaheiser er som sagt designet med ditt hjem i tankene. Vi vet at hvert hjem har sitt eget særpreg. Derfor legger vi stor vekt på å gjøre heisene elegante, slik at de kan tilpasses ditt interiør og din personlige stil, informerer salg- og markedslederen og legger til: Du kan velge mellom et stort utvalg materialer, farger og tilbehør for å få din unike Villaheis. Slik kan heisen bli et kult møbel –  sentralt plassert i hjemmet ditt – eller den kan smelte inn i innredningen på et naturlig og nesten umerkelig vis: Heisen er nemlig skreddersydd din bolig, og den gjør det mulig for deg å bo i huset også om helsa skulle skrante.

-Du slipper å tenke på å løfte tunge ting opp- og ned trappene, og åpner også hjemmet for dine nære og kjære: Ingen vil grue seg til å gå trappene etter dette!

Et par dager

Det går fort å installere en Villaheis. Enkelt sagt handler det om å sage et hull i golvet, sette heisen på plass og koble den til. Jobben er gjort på 2-3 dager.

-Vi behandler hjemmet ditt med silkehansker. En prikkfri installasjon er like viktig for oss som for deg  understreker han. Villaheisen leveres komplett med egen sjakt, dermed er plassen maksimert innvendig og minimert utvendig.

Solid og pålitelig

En Villaheis er en heis du kan stole på. Det tekniske prinsippet som ligger i bunn gjør heisen til en svært trygg og driftssikker innretning. Gjennom hele prosessen står kvalitetssikring sentralt – fra produksjon til installasjon.

Trapper kan ofte være en hindring for full utnyttelse av boligen hvis man har nedsatt bevegelighet.

TKS Scorpio er stolheis som er spesielt tilpasset bruk for bevegelseshemmede og eldre personer med nedsatt førlighet. Stolheisen kan betjene flere etasjer og tilpasses de fleste trappeløsninger med montasje langs trappens inner- eller ytterside. Den er velegnet til bruk både i hjemmet og i private og offentlige bygg. Stolheisen leveres i flere modeller og er tilpasset innendørs – så vel som utendørs bruk. Den monteres på en skinne og krever minimale bygningsmessige tilpasninger. Når stolheisen ikke er i bruk, kan den foldes sammen slik at den krever minimal plass og ikke er til hinder for vanlig bruk av trappene.

TKS Scorpio er solid konstruert og behørig testet. Den har en beregnet levetid på minst 15 år med en bruksfrekvens på 800 – 1500 ganger per år, forutsatt at serviceintervallene følges. Den leveres med 2 års garanti, og er utstyrt med alle foreskrevne sikkerhetsanordninger for trygg og sikker bruk iht gjeldende regelverk.

FlexStep

Dette er en innovativ og konvertibel 2 i 1 løsning, som sparer masse plass i forhold til om du skulle hatt både trapp og heis. FlexStep har en rekke design- og konfigurasjonsmuligheter som gjør det enkelt å integrere din nye heis i eksisterende rom der du ønsker å montere og bruke liften. FlexStep er den perfekte løsningen for rullestolbrukere og bevegelseshemmede som skal fra ett nivå til et annet. Spesielt på steder der det kanskje ikke er så stor plass. Ikke så rart at både FlexStep og Artico Home Lift har vunnet flere designpriser.

FlexStep er dessuten svært opptatt av sikkerhet, med blant annet 4 intelligente, synkroniserte motorer som sørger for en risikofri transport mellom de forskjellige nivåene i huset ditt.

Mer enn et transportmiddel

-Det handler ikke bare om å bli forflyttet fra en etasje til en annen. Det handler om å nyte livet: Beholde alt det gode, alt du er glad i, avslutter han.

 

Fakta

TKS Heis AS har hovedkontor og produksjonsanlegg på Nærbø på Jæren.

Egen avdeling på Langhus med selgere, montører og serviceteam.

Selskapet er den eneste norske produsenten av løfteplattformer.

Norges største leverandør av løfteinnretninger og leverer over 500 løfteinnretninger pr år.

TKS Heis har produsert løfteplattformer basert på egenutviklede innovative løsninger siden 1991.

Deres montasje- og serviceteam betjener hele landet.

Adresse: Torlandsveien 3, 4365 Nærbø

Telefon: 4000 1059

Web: www.tksheis.no www.villaheis.no

E-post: post@tksheis.no

TKS Heis AS har egne montører i Trondheim, Ålesund, Kristiansand, og Oslo, i tillegg til en rekke samarbeidspartnere rundt om.

Selskapet foretar montasje og ettersyn på alle typer løfteinnretninger.

TKS Heis er leverandør av flere typer løfteinnretninger til hjelpemiddelsentralene gjennom avtale med NAV.