Hvis rørene dine kunne snakke – kunne de spart deg for tusner av kroner

Det siste innen smart home- teknologi er en ny, intelligent vannsensor tilkoblet hovedvannrøret eller plassert på gulvet ditt. Den gir deg beskjed umiddelbart dersom en lekkasje oppstår og gjør det mulig å forhindre at et drypp blir til en oversvømmelse.

Vi har alle hørt om det: Lekkasjen fra vaskemaskinen eller dusjen som startet med et drypp og endte med en oversvømmelse i rommet under. Halvparten av alle huseiere har opplevd vannskader en eller flere ganger*. I de fleste tilfeller kunne 93 prosent av reparasjonskostnadene vært forhindret dersom lekkasjen hadde blitt oppdaget tidligere**.

Derfor har GROHE utviklet det siste innen smart home-vannteknologi: GROHE Sense og GROHE Sense Guard.

Så enkelt unngår du hodebry

GROHE Sense er like enkel som den er smart. Du plasserer den på gulvet på kjøkkenet eller baderommet. Så fort vannsenoren kommer i kontakt med vann gir den deg beskjed på telefonen via appen GROHE Ondus. Dermed kan lekkasjer fra badet, dusjen, vaskemaskinen eller oppvaskmaskinen stoppes og repareres før den utvikler seg til oversvømmelse. Slik er du spart for flere tusen kroner i potensielle vannskadereparasjoner. GROHE Sense måler også romtemperatur og fuktighet, og sender beskjeder hvis den oppdager unormale verdier.

 

Den ultimate forebyggeren

Ikke alle lekkasjer kan oppdages med det blotte øyet. Noen av de verste lekkasjene oppstår inni vegger eller under gulv. GROHE Sense Guard monteres direkte på hovedvannrøret i hjemmet ditt, og oppdager uventede vannmengder eller -trykk. Den kan oppdage de minste mikrolekkasjer og til og med skru av vannet automatisk dersom det oppstår en lekkasje. I tillegg til å varsle deg om unormal vannaktivitet i hjemmet ditt, måler GROHE Sense Guard vannforbruket og gir deg bedre kontroll over hvor mye vann du bruker.

Ikke la en dråpe bli til en oversvømmelse. Ved å installere GROHE Sense eller GROHE Sense Guard i hjemmet ditt sparer du tusenvis av kroner i reparasjonskostnader dersom skaden inntreffer.