Smarte løsninger på små bad

Du står opp om morgenen. Går inn i dusjen. Lar vannet renne varmt nedover kroppen mens du vasker deg ut av søvnen. Nå begynner dagen.

Drømmer du om et større bad? Det er ikke alltid det er det som skal til. Kanskje om du har tre-fire barn som ligger i en krøll ut over badegulvet sammen med leker og klær. Men i de fleste tilfellene er badet ditt akkurat passe stort. Bare du tenker praktisk.

Slå sammen
Dusjdører som kan slås inntil veggen når du ikke bruker dusjen, er praktisk og plassbesparende. VikingBad har flere dusjløsninger som er tilpasset små bad. Alt etter hvordan badet ditt er, kan du velge mellom dusjnisjer, hjørner og andre spesialtilpassede løsninger om du enten går for hjørneløsning med to dusjdører, hjørneløsning med ett fast glassfelt og en dusjdør eller hjørne med to glassfelt og en dusjdør. Mulighetene er uendelige.

Gå for frittstående dusj
Velværefølelsen styres ikke av kvadratmeterne. Men hva du gjør ut av dem. Når du har få kvadratmetre å boltre deg på, bør du velge dusj fremfor badekar. Men elsker du lange, varme bad, kan du gå for en kombiløsning, med dusj i kar. Velg da en glassvegg, slik at du unngår masse søl på gulvet når du dusjer. Uansett dusj eller dusj i kar, bør du velge glassdører som er gjennomsiktige for å få en større romfølelse på et lite bad.

Bruk veggen
Utnytt veggplassen maksimalt om du har et bad på under 6 kvadratmeter. Da frigjør du gulvarealet. VikingBad har flere smale baderomsmøbler som tar liten plass. Husk også at rett belysning og plassering av speil har betydning for hvor stort rommet føles.